Компания спести от Полша Е 260 бона за промоции

Компания спести от Полша Е 260 бона за промоции | StandartNews.com

Цяла Полша плака цяла нощ за националите, но не и шефовете на "Медия Маркт". Компанията си спести около 260 000 евро, които трябваше да раздаде за промоции на феновете, ако Дружината се класира на 1/2 финал. Търговската верига за техника, която разполага с 57 магазина в цялата страна, започна кампанията в началото на Евро 2016. Тя раздаваше ваучери на стойност по 100 евро. Сега обаче те вече са невалидни.

Стотици поляци пък се отправиха днес на летището във Варшава, за да посрещнат националите. "Ние сме най-силни и най-красиви", крещяха те. Националите пожелаха сами да се върнат по-рано от планираното, защото не им се стояло повече във Франция. Малка утеха бе присъствието на половинките им в базата.

Тенисистката Агниешка Радванска пък нареди на футболистите да вдигнат глави. "Горда съм с вас, герои", написа им Агниешка, която избяга от пресконференция, за да гледа мача.

Реакции

Велик момент

Ренато Санчес

Това е велик момент за всички нас, свършихме си работата. Даваме най-доброто от себе си. Има хора, които продължават да ни критикуват, но не ми пука за тяхното мнение.

Мечтата идва

Кристиано Роналдо

Целта е изпълнена, ние сме на полуфинал. Благодаря на всички - треньори, съотборници, персонал. На хората, които бяха на трибуните, и тези, които ни подкрепят от родината. Това е една незабравима нощ. Всичко може де се случи, но чувствам, че мечтата е все по-близо.

Цялата страна е зад нас

Рикардо Куарешма

Този мач означава много за нас. Още повече, че чувствахме подкрепата на цялата страна зад гърба си. Хората трябва да знаят, че за да станеш шампион, се иска и късмет. Благодаря на Бог, че реши той да дойде при нас.

Май си тръгваме на 11 юли

Фернандо Сантос

Останаха два мача, като нищо ще си тръгнем на 11 юли (ден след финала). Знаехме всичко за Полша и бяхме добре подготвени. Нещата обаче не се получиха, защото имаме и млади играчи, на които им липсва опит. Бяхме малко разсеяни, но успяхме бързо да се стабилизираме. Полша са много хитри, но ние сме фантастичен колектив.

Тръгваме си без загуба

Адам Навалка

Тежко е, защото напускаме турнира, без да сме записали загуба. Имахме доста възможности в този мач, но ги пропиляхме и бяхме наказани. Оптимист съм за бъдещето, защото играем добре. Показахме го и днес. Роберт Левандовски остава един от най-ценните играчи. Той е лидер и пример не само на терена, но и извън него.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай