Кайзера дърпа ушите на Пеп

Кайзера дърпа ушите на Пеп | StandartNews.com

Обявиха "Байерн" за куц звяр след 0:1 от "Реал"

Почетният президент на "Байерн" Франц Бекенбауер захапа Хосеп Гуардиола след загубата 0:1 от "Реал" в първия 1/2-финал в Шампионската лига. "Владеенето на топката не значи нищо, след като не си вкарал гол", бе тежката присъда на Кайзера за представянето на баварците на "Бернабеу". Медиите подеха тона му. "Бавно, безвредно и предвидимо", отсече "Шпигел". Мюнхенският ТZ бе още по-краен: "Байерн" е един куц звяр!". "Зюдойче цайтунг" и "Кикер" пък бяха категорични, че Гуардиола е объркал състава. Според медиите една от причините за бледите изяви на "червените" е и безумната форма на Франк Рибери в последно време. Изпълнителният директор Карл-Хайнц Румениге запаси присъствие на духа. "У дома сме по-силни. Нашият стадион е като ад. Вярвам, че ще бъде пълен и ще ги изкъпем във вряла вода", заяви бившият национал на Германия.

От ZDF пък се похвалиха с рекордна аудитория по време на мача - 11 660 000! Това съответства на 38% от пазарния дял в страната.

"Ще бием и в Мадрид", отсече героят за "Реал" Карим Бензема. Карло Анчелоти пък благодари на феновете за невероятната подкрепа. Още преди началото на срещата феновете на "Белия балет" се постараха любимците им да се настроят максимално за победа. Хиляди се движеха заедно с автобуса до стадиона. "Виждам положителна атмосфера в съблекалнята. Направихме много жертви в този мач, но те си заслужаваха. 1:0 е малко предимство, "Байерн" е наранен и сега ще иска да си го върне", добави италианецът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай