Касиляс с последен шанс срещу "Лудогорец"

Касиляс с последен шанс срещу "Лудогорец" | StandartNews.com

Анчелоти не щади Роналдо, звездата ще рита и в София

Кариерата на Икер Касиляс в "Реал" М върви с пълна сила към своя край. Вратарят ще има последен шанс за изява не къде да е, а на ст. "Васил Левски" в София. На 1 октомври "Белия балет" идва за мач срещу "Лудогорец" в Шампионската лига. Треньорът Карло Анчелоти даде почивка на Касиляс срещу "Елче" снощи в мач от испанското първенство. Неговото място зае Кейлор Навас, който направи фурор с Коста Рика на Мондиал 2014. "Икер ще играе в следващите ни два мача срещу "Виляреал" и "Лудогорец". След това ще видим", обяви Анчелоти. Над 80% от феновете на "Реал" не искат Касиляс на вратата, сочи проучване на "Ас". Това допълнително налива масло в огъня за бъдещето му. Веднага се заговори, че "Арсенал", "Монако" и ПСЖ са готови да вземат испанския национал през зимата.

Срещу "Лудогорец" в София почти сигурно ще играе и голямата звезда на победителите в Шампионската лига Кристиано Роналдо. Преди снощния мач с "Елче" Анчелоти бе запитан дали ще му даде почивка. "Роналдо няма нужда от почивка. Ако играехме всеки ден, той щеше да иска да играе във всеки мач. Стига да е здрав и във форма ще го използваме във всеки двубои", добави Анчелоти.

В същото време Кристиано и новото попълнение Хамес Родригес заровиха томахавките. Двамата се бяха счепкали, след като Роналдо не искаше да бъде в една група с него на тренировка. На вчерашното занимание, лично португалецът придърпа Хамес в неговия отбор. Колумбиецът веднага се съгласи и двамата се прегърнаха.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай