Канибала ходел по 21 км за целувка

Канибала ходел по 21 км за целувка | StandartNews.com

Арестували Суарес в Барселона заради гаджето

София бе първата, която ме накара да видя, че не съм магаре, направих невероятни неща заради нея, изля душата си във филм Канибала. Луис Суарес разказа за тъжното си детство и първите любовни трепети с настоящата си съпруга в документалната лента, която бе излъчена от уругвайския Канал 10. "София ме насърчаваше да си пиша домашните и други неща. Започнахме да излизаме, когато бях на 15, а тя на 12. Скоро стана на 13 години, но не знаех точната й възраст. Ходех пеша от Монтевидео до Сонимар. Разстоянието е около 21 километра, за да се срещна с нея", спомня си "лошото" момче. Влюбените обаче понасят сериозен удар. Семейството на София се мести в Европа, за да си осигури по-добър живот. "Тя бе много важна за мен, но не можеше да се раздели с майка си и баща си. Не вярвах, че ще я видя отново заради финансовото ни положение. Трябваше да се разделим, но преди да отлети, цяла нощ бяхме заедно. После се прибрах, тръшнах се на кревата и плаках. Гледах и тетрадките, които ми бе оставила. Брат ми ме извади от това положение. Дойде и ме дръпна да ходим да ритаме", обясни Луис. Но чудото се случва. Големият му брат му дава 70 долара, за да стигне до Барселона и да се види със София. "Бях с бяла риза, а

от вълнение ми потече кръв от носа

Полетът бе много дълъг и изморителен. Чаках около 2 часа София да дойде и да ме вземе. Тогава се появиха полицаи и ме арестуваха, не знаех защо. Питаха ме къде живее приятелката ми. Казах - при родителите си. Но не знаех адрес. Видях от самолета, че има планини и море. Обясних, че съм дошъл, за да им се порадвам. Добре, че отворих сака си. Там имаше пакет от леля й с подаръци за семейството. На него бяха написани адрес и телефон. Минаха 3 или 4 часа, обадих се. Оказа се баща й, който бе на работа. Той звънна на майка й и всичко се нареди. Със София нещата бяха по-трудни. Летището в Барселона има три или четири ръкава. Тя започнала да ги обикаля един по един, за да търси своя Луисито. Като ме видяq й стана лошо заради окървавената риза", разказа още Канибала.
Той си призна, че е бил трудно дете и не е изпитвал уважение към никой. "Майка ми даде една книга, в която учителите да пишат какво съм правил. Не помня какво точно имаше в нея, но поведението ми не бе добро. Семейството ми бе бедно, но винаги имахме какво да ядем.

Никога не липсваше и месо на масата

Не знаете колко много значеше това. Не се срамувам, че започнах да работя още на 11 години. Ходех да поправям коли с дядо ми, за да помогна за финансите у дома. Майка нямаше да ми позволи подобно нещо, затова лъжех, че ходя при приятели на гости. Тя работеше в магазин, а брат ми и баща ми готвеха и чистеха у дома. Ще помня винаги жертвите, които се правеха, за да мога да играя футбол. Освен това умея да ценя нещата повече от останалите. Не се притеснявам и да говоря за радостта си, че имахме месо всеки ден!", завърши новият идол на феновете на "Барса".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай