Ицо се нахвърли върху шефовете

Ицо се нахвърли върху шефовете | StandartNews.com

Христо Стоичков скочи на шефовете на "Барселона", обвинявайки ги в неуспешна трансферна политика в последните години. "Не съм притеснен за отбора. Трябва да се притесняват онези, които управляват клуба", обяви Ицо пред радио КОПЕ преди "Ел Класико". "Арсен Венгер не е глупак. Той продава онези играчи, които иска да продаде, като например Сеск. Има странни случаи като с Тиаго Алкантара. На мен ми се стори безумно, че този футболист беше продаден в "Байерн", коментира Камата.

"На "Барса" й липсва типичен голмайстор. В същото време оставиха Джонатан Сориано да си тръгне само срещу 1 млн. евро. Фонтас е на 24 години, а го продадоха за същата сума при положение, че Пуйол беше контузен. Пред това трансферът на Ибрахимович също беше тревожен знак, както и напускането на Икарди", добави Стоичков.

Той защити звездата Лео Меси. "Никой футболист не е застрахован от спадове, но е голяма грешка хората да се съмняват в качествата му", добави Ицо. "Неймар не е виновен за нищо. Той току-що дойде. Каквото и да говорят хората, като го обиждат и го сравняват с други играчи, той е добър футболист, който лека-полека ще свикне с ритъма. Необходимо е някой да го учи. Не може просто да слезе от самолета и вече да е готов", отсече Стоичков и заяви, че е оптимист за днешния финал за Купата на Краля.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай