Италия ни плаши с четири купи

Италия ни плаши с четири купи | StandartNews.com

"Скуадрата" с нова премяна за мача с нашите

Четирите световни купи, с които се гордее Италия, се появиха в Палермо за мача с България. Целта е ясна - да се привлече повече публика. Най-вече за двубоя в неделя, когато Ивайло Петев и компания идват в столицата на Сицилия. Трофеите от 1934 г., 1938 г, 1982 г. и от 2002 г. красят "Двореца на орлите". Достъпът до тях е свободен, за да може футболните запалянковци да усетят по-добре тръпката и да напълнят трибуните на "Ренцо Барбера". От федерацията обявиха, че са приготвили още няколко подобни инициативи преди мача с България, с който домакините се надяват да подпечатат визата си за Евро 2016 във Франция.

"Този мач ще бъде специален за един от българите - Ивайло Чочев. Той идва за пръв път на този стадион като враг, след като си вади хляба в "Палермо", рекламират срещата по медиите. Те обаче се притесниха доста от състава, който реши да пусне Конте срещу Малта снощи. "Ефектът от новото начало вече отшумява. Две равенства, една загуба. Сега минахме и на схемата "бункер" срещу малтийците", скочи "Гадзета дело спорт".

Италианците се премениха и с нови екипи за двете квалификации. Те бяха представени вчера сутринта във Флоренция. "Скуадрата" реши да заложи на бяло, а по средата има три линии - зелена, бяла и червена, които олицетворяват националното знаме. Не е ясно обаче дали домакините няма да се изхитрят и в неделя. Ако италианците отново заложат на бяло, ние ще трябва да излезем в резервното червено.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай