Искат исландците за топмодели

Искат исландците за топмодели | StandartNews.com

След края на Евро 2016 част от исландските футболисти може би ще пробват да направят кариери и като топмодели. След страхотната победа над Англия, британския магазин "ASOS" покани двама от тях на модно представление. Става въпрос за играчът с дългата руса коса Биркир Бярнасон и брадатият капитан Арон Гунарсон. Още по време на двубоя срещу англичаните Бярнасон е получил покана по "Туитър". "Пишете ме", отговори той. Днес пък и Гунарсон получи същото предложение, но една уговорка - да се обръсне.

В същото време проучване сочи, че популацията на Исландия може да скочи до над половин милион заради европейското първенство. В момента на острова живеят 332 000 души. Според изчисленията в исландските медии тази бройка може да нарасне до 523 000 през 2065 година. Причината е огромната популярност, която страната набира покрай фурора на финалите във Франция. Според проучването вече много хора изявяват желание да посетят Исландия и дори да се установят там. Освен това сексът в Исландия е зачестил заради Евро 2016. Причината е, че феновете всяка вечер стоят до малките часове за да празнуват успеха. А после леко подпийнали веднага се отправят към леглата с жените си.
В същото време повече от половината исландци смятат, че френската приказва за отбора на Евро 2016 може да продължи. В неделя, тимът среща именно домакините. Според проучване на "visir" повече от 50% смятат, че отборът ще спечели и този мач.

"Петлите": Няма да ги подценяваме

Няма да има никакво подценяване на исландците. Това заръча левият защитник на Франция Патрис Евра на брифинг днес. "Ние трябва да предприемем първата стъпка в мача и нямаме време да чакаме отново до второто полувреме. Ние уважаваме отбора на Р. Ирландия, но въобще не трябваше да допускаме да ни вкарат първи гол. Надявам се, че няма да повторим тази грешка срещу Исландия, защото нямам никакво желание да отпадам на четвъртфинал", каза още Евра. След брифинга обаче бранителят нямаше много късмет. Той напусна тренировката с контузия на лявата китка. Патрис се сблъска със съотборника си Пол Погба в края на заниманието и създаде нови проблеми за селекционера Дидие Дешан. Адил Рами е наказан и ще бъде заменен от младия Самюел Юмтити. Добрите новини за французите са свързани с физическото състояние на Кингсли Коман. Играчът на Байерн (Мюнхен) е възстановен от травмата си в глезена и вече тренира пълноценно.

Фенка се обясни в любов, като боядиса колата си

Манията по Исландия става неудържима. Фенове на отбора в родината измислят какви ли не неща, за да подкрепят любимците си на Евро 2016. Поредната шантава идея направи исландска фенка. Тя боядиса колата си в знамето на родината си. И написа под него, че обича защитника Кари Арнасон. "С любов за теб. Дано някой ден пътуваме заедно с тази кола", написа момичето. Манията бързо се разпространи и други привърженици почнаха да рисуват по колите си знамето на Исландия.
Иначе фенове правят непрекъснато рисунки и карикатури в социалните мрежи за своите герои.

Правят лесбийски круиз

в Исландия заради Евро 2016. Заради големия интерес към страната и силното й представяне на финалите във Франция най-голямата туристическа агенция за лесбийки "Оливия" прави обиколката. Тя ще е възможна от другото лято. Круизът ще започне от столицата Рейкявик, ще обиколи целия остров и ще се върне там. "Представянето на Евро 2016 определено е една от причините да разширим дейността си в Исландия. Разбира се, отдавна имаме идеи да инвестираме там, но сега се оказва и доста модерно", обявиха от "Оливия", която е създадена още преди 1 век. "Доста добри сме в това да избираме дестинации. Имаме много силни попадения и клиентите остават много доволни", добавиха организаторите. До момента правят пътувания до най-различни дестинации по света. Имат ежегодни организации в Мексико, САЩ, Австралия, Р. Ирландия, Мачу Пикчу и дори сафарита в Африка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай