Худини примамва Бербо с 90 бона

Худини примамва Бербо с 90 бона | StandartNews.com

В "Кристъл Палас" не искат българина, защото бил плешив

Хари "Худини" Реднап отново иска да работи с Димитър Бербатов, гръмна "Дейли Стар". Двамата бяха заедно в "Тотнъм" преди години, а сега мениджърът ще върне българина отново в Лондон - но този път в КПР. Според изданието Реднап ще направи оферта на "Монако" на стойност 1,3 млн. евро. Освен това КПР ще предложи и седмично възнаграждение от над 90 000 евро за Бербатов.

Спекулациите за евентуално завръщане на българина в Англия се появиха в местната преса още в началото на седмицата. Агентът на Бербо - Емил Данчев обаче беше категоричен, че оферти за Димитър няма и той ще остане в "Монако" поне до лятото.

Информациите, че Бербатов може да облече екипа на "Кристъл Палас", разгневиха феновете на отбора. Привържениците, които явно не харесват Митко, заляха социалните мрежи с негативни коментари. "За какво ни е? Бавен е", пише един. Друг пък добавя: "Бербатов? Вече си имаме един плешив нападател в лицето на Чамак".
Страницата подготви

В същото време Бербатов се превърна в герой за "Монако". Българинът донесе победата с 1:0 като гост над "Лил" и остави живи шансовете на "монегаските" за челните места във Франция. "Бяхме много концентрирани. Всички на терена се раздадоха максимално. Бербатов отново вкара гола, което е страхотно за нас", каза треньорът Леонардо Жардим.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай