Гуардиола се мазни на шефа

Гуардиола се мазни на шефа | StandartNews.com

Треньорът подскача на въпроси за д-р Му

Хосеп Гуардиола потвърди страховете на немските медии, че Карл-Хайнц Румениге се е превърнал в негова марионетка. Треньорът засипа с комплименти шефа преди реванша с "Порто" в Шампионската лига. Немците имат да наваксват загуба с 1:3.

"Не аз. Карл-Хайнц Румениге е най-важният човек в проекта, който развиваме", отсече испанецът по повод слуховете, че може да му бият шута при провал. Критиците му твърдят, че "Байерн" прилича повече на лудия крал Людвиг II, а не на колос.

"Аз не съм тук, за да давам интервюта, а да ви уверя, че моите играчи ще направят всичко възможно, за да отстранят "Порто". Това е най-важният ни мач. Знам, че за този клуб титлата на Германия не значи нищо. Тук се признава само требъл. Аз съм щастлив и горд, че съм тук и тренирам тези играчи. Няма значение какво ще се случи утре, аз стоя зад тях. За мен те винаги ще бъдат герои. Знам, че имаме качествата да обърнем нещата в своя полза. Техните крака ще бъдат по-отпочинали, защото си запазиха 9 играчи. Но футбол се играе най-вече с глава, а не само с крака", заяви Пеп. Той обаче подскочи на въпросите за доктор Мюлер-Волфарт.

"Не знам кои играчи са се виждали с него? Аз не съм. Нашият лекар в момента пътува към базата и там ще се видим", скочи Гуардиола.

"Няма да се хвърляме като камикадзета. Ще играем умно", обяви пък Томас Мюлер.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай