Гръцка лудост по Бербатов (ВИДЕО)

Гръцка лудост по Бербатов (ВИДЕО) | StandartNews.com

Солун се тресе след трансфера на Димитър Бербатов в ПАОК. Сделката с българския нападател е водеща във всички гръцки меди. Но специално привърженицитге на третия по популярност отбор в южната ни съседка са в истински делириум.

Очакваме Димитър Бербатов в Солун утре", заявиха от футболния клуб ПАОК специално за GRReporter. 34-годишният български ас ще подпише едногодишния си договор с отбора утре, когато се очаква да му бъдат направени и необходимите медицински изследвания.

Ще последва официалното представяне на световноизвестния нападател с фланелата на отбора, като не е изключено да се състои и пресконференция, съобщиха още от пресофиса на ПАОК за GRReporter.

Снимката на футболиста вече се намира на официалната страница на ПАОК в социалната мрежа Facebook с надпис: "Добре дошъл, Бербатов". Веднага на страницата на "черно-белите" се завъртя и клип с фамозните голове на Бербо.

Все още не е ясно дали Димитър Бербатов ще може да участва в мачовете за Лига Европа. „Това предстои да бъде уточнено в рамките на деня", бе отговорът от страна на отбора в коментар на публикациите, според които нападателят няма да може да бъде картотекиран, поради изтичането на срока в полунощ.

Гръцки спортни медии посочват, че Бербатов ще получи от ПАОК почти 2 милиона евро – 1,6 милиона евро чисто и други 600 000 евро под формата на бонус за постигнати цели. „Заедно с данъците, сумата, която ПАОК ще предостави за българския нападател ще достигне до главозамайващите 4 милиона евро!", подчертава спортният сайт contra.gr.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай