Голът на Бербо - хит и карикатура

Голът на Бербо - хит и карикатура | StandartNews.com

Майтапчии направиха шарж от играта Worms с българския нападател

Голът шедьовър на Димитър Бербатов срещу Ница го превърна в герой в майтапчийски шарж. Фенове направиха карикатура, в която имитират сцена от компютърната игра Worms.

На картинката, която е озаглавена "Голът на Бербатов разкодиран", родната звезда е изобразена как се прицелва и стреля с базука право в горния ляв ъгъл на противниковата врата. Срещу него са две червейчета, които гадаят какво точно се е случило. "Кой е този? Някой нов?", пита едното. "Още една нова идея на конструкторите вероятно", отговаря другото.

В самата игра червейчетата имат всякакви изобретателни техники да си видят едно на друго на сметката. Но не и ход на като на Бербо - да поеме топката от ръба на засадата и с лежерен прехвърлящ удар да я прати във вратата. Попадението бе определено като гениално, а някои се усъмниха дали точно това е имал предвид Бербатов или голът му е плод на щастлива случайност. "Случаен или не, голът на Димитър Бербатов е просто великолепен и позволи на Монако да запише трета победа от три мача срещу съседа си Ница през този сезон", написа сайтът planete-asm.fr, който публикува новата карикатура с Митко.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай