Футболните половинки кръстосаха селфита

Футболните половинки  кръстосаха селфита  | StandartNews.com

Имоджин Калдърууд, "Дейли Мейл"

Докато разглезените футболни звезди се готвят за слава на европейското, извън терените техните ослепителни съпруги и гаджета също влизат в битка, която е също толкова ожесточена, колкото и тази по време на мачовете. От селфита по бикини на плажа с приятелки, частни самолети и фотосесии, половинките на играчите водят живот, за който мнозина могат само да мечтаят. Перфектният им лайфстайл се състои от посещания на топресторанти с пет или четири звезди "Мишлен", спа ваканции, шопинг на дизайнерски дрехи из модните столици на света. И всичко това се споделя в социалните мрежи, които красавиците използват, за да определят коя е по-напред от другите. Обратното броене до първия съдийски сигнал започна, а гаджетата и съпругите на звездите са заети с приготовления... добавяйки последни щрихи към тена си из най-известните курорти в света.

Докато нападателят на Италия Грациано Пеле тренира, неговата половинка Виктория Варга безсрамно пълни социалните мрежи със снимки от последната си почивка в Дубай. Позирайки за селфита в басейни от най-хубавите хотели, нейният "Инстаграм" показва прекрасния й живот, изпълнен с работата й на модел в Средния изток, луксозни хотели и живота й с Пеле.

Животът на Вики може и да е прекрасен, но има една жена, която няма да се остави да бъде надмината, и това е приятелката на Марио Гьоце Анн-Катрин Бромел. Известната със секси позите си и фотосесиите по бельо изкусителка не пропуска шанса да покаже страхотния си живот на целия свят. Напълно независима и отказваща да разчита на милионите на половинката си, красавицата пише собствен блог, в който дава експертното си мнение по теми като мода и музика. Освен това Бромел, която е модел от 16-годишна, също е и певица, подвизаваща се с псевдонима Трина Би.

Марина Лученко намери перфектния начин да надмине съперничките си - като се омъжи за възлюбения си - Войчех Шчесни, който е вратар на Полша. Родената в Украйна красавица прекарва по-голямата част от времето си между Рим, където нейният съпруг играе за "Рома", и Лос Анджелис заради работата си на модел. Лученко не пропусна да се отчете с куп снимки в социалните мрежи от сватбата си с Войчех, която бе съвсем наскоро.

Мис Белгия 2013 г. Ноеми Апар бе напълно неизвестна до паметния финал в Шампионската лига в края на миналия месец. Нейното гадже Яник Караско отпразнува изравнителното попадение срещу "Реал", целувайки изгората си. 22-годишната гореща белгийка не пропусна да се похвали с последните си ваканции във Форментара, Бали, Камбоджа и Френската Ривиера.

Една футболна изгора, която няма нужда от представяне, е Едурне Гарсия Алмагро. Дългогодишната приятелка на испанския страж Давид де Хея, спечели X-фактор в родината си през 2005 г. Певицата живее в Мадрид, но обикаля из целия свят заради ангажиментите си на модел, както и да подкрепя вратаря на "Ман Юн". Горещата изкусителка посети наскоро Рим, но за разлика от Благой Георгиев не посмя да оскверни Колизеума.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай