Франция очаква драма с Бербатов

Франция очаква драма с Бербатов | StandartNews.com

"Монако" се хвали с 500 000 последователи в "Туитър"

Сезонът е към своя край, а бъдещето на Димитър Бербатов все повече се превръща в мистерия. От около месец почти всеки ден някои от шефовете на "Монако" твърди, че се преговорите с българина са в напреднала фаза. Но така и не се появи информация, че Бербо е подновил договора си, а който изтича това лято.

"Уверени сме, че ще постигнем съгласие с Бербатов. Той е много важна част от отбора", казаха в един глас вицепрезидентът на "Монако" Вадим Василиев и треньорът Леонардо Жардим преди няколко седмици. "Монако" вече отпадна от Шампионската лига и най-вероятно ще се класира за най-комерсиалния клубен турнир догодина. Но все още нищо. Явно се задава драма, обявиха днес медиите. И надушват, че ще се занимават цяло лято с нея. Изданието "Maxifoot" дори нареди българинът сред най-вероятните трансфери от "монегаските" това лято. Другият, който сигурно ще напусне отбора, е Рикардо Карвальо.

Бербатов и компания играят в неделя като гост срещу "Ланс".

И докато в "Монако" се чудят и маят за Бербатов, тимът събра внушителните 500 000 последователи в "Туитър". Клубният сайт изкара на първо място новината и благодари на всичките си привърженици по цял свят. "Радваме се, че този сезон успяхме да върнем голяма част от феновете си на стадиона. Надяваме се, че следващия сезон ще се представим още по-добре и ще зарадваме нашите фенове", пише в сайта на "монегаските".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай