Фенове на бунт за стадиона на "Реал"

Фенове на бунт за стадиона на "Реал" | StandartNews.com

Анчелоти се мазни за нов договор с кутия бонбони

Привържениците на "Реал" М ще излязат на бунт против смяната на името на стадиона им "Сантяго Бернабеу".

Според анкета на "Ас" над 66% от феновете не искат съоръжението да се нарича "ИПИК Бернабеу" или "Сепса Бернабеу". Това бяха двата варианта, които шефът Флорентино Перес обяви. По форумите и Фейсбук ултрасите на "белия балет" се заканиха, че ще излязат на протест пред стадиона, ако действително името бъде променено. Те обещаха да дарят и членските си карти на бездомници. Както е известно, причината за смяната на името на стадиона е новият договор, който "Реал" сключи. Съперникът на "Лудогорец" в Шампионската лига ще получи 400 млн. евро за реконструкцията на съоръжението от компанията "Абу Даби Интернешънъл Петролеум Инвестмънт". "Искаме си историята. "Сантяго Бернабеу", е нашият дом. Ще се бунтуваме, докато има справедливост", написа един фен.

Треньорът Карло Анчелоти пък призна, че иска да преподпише договора си с "Реал", който изтича през 2016 г. "Дано остана още време тук. Ще говорим с шефовете за нов договор, дори ще им купя кутия с бонбони", каза с усмивка треньорът на "белия балет".

В същото време английският "Арсенал" е на път да подпише с младата звезда на десеткратния носител на КЕШ - Иско. Според английски и испански медии Арсен Венгер ще плати за офанзивния халф през януари бомбастичните 50 млн. евро. Все още не е ясно дали Анчелоти ще се навие на подобна сделка, но шансът това да стане е голям, тъй като Иско търка пейката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай