Енрике: Меси не е единственото бижу в "Барса"

Енрике: Меси не е единственото бижу в "Барса" | StandartNews.com

Наставникът на "Барселона" Луис Енрике поздрави своя колега начело на "Байерн" Мюнхен Пеп Гуардиола за това, че се е придържал към своята философия в снощния полуфинал от Шампионска лига, но в същото време похвали своите играчи, които разбиха немците в последните 20 минути на срещата. Каталунците спечелиха с 3:0 на "Камп Ноу" първия сблъсък между двата тима, два гола вкара Лионел Меси, а един добави Неймар.

"Тактиката на Гуардиола бе в унисон с неговия стил, неговия отбор и философия. А ние играхме както обикновено. Меси вече не ме изненадва. Той има амбиции и глад за успех, но не бих казал, че Меси е единственото бижу в "Барса". Играхме невероятно като отбор, а и не допуснахме гол", каза Енрике.

"Сега сме малко по-близо до финала. Резултатът е перфектен за нас, доближи ни до финала в Берлин. Но ни предстои реванш", добави той

"Много съм доволен от показаното от моите играчи. Победихме много класен отбор. Противникът ни почти не стигна до ситуация за гол, а това е радващо. Брилянтен резултат за нас", коментира още наставникът на "Барселона".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай