"Чуковете" казват днес за Валери

"Чуковете" казват днес за Валери | StandartNews.com

Боримиров кастри юношите от първия отбор

Валери Божинов ще научи днес дали ще получи шанса отново да рита на Острова. Мениджърът на "Уест Хям" Сам Алардайс трябва да обяви присъдата си към него. Вчера нападателят на "Левски" направи поредна тренировка с "чуковете", но досега никой не му е намеквал дали ще остане, или трябва да си събира багажа. "Повече играчи в атака няма да търся. Хората, които ми трябват, са тук", обяви вчера пред медиите Алардайс и разкри, че погледът му е насочен към защитник. Валери пък използва престоя си в Лондон, за да намигне на друг отбор - "Фулъм". Той гледа загубата на "котиджърс" с 0:1 от "Уулвърхямптън" и дори разговаря с шефове на тима. Мъглата в Лондон бави преговорите на "сините" с набелязания от тях нападател, който също се подвизавал на Острова.

Междувременно Даниел Боримиров нахока юношите, които тренират с първия отбор за изявите им за дубъла. "Очакванията на феновете и треньорите към тези момчета са много големи. Трябва да знаят, че нищо в "Левски" не се дава даром. Не ме притесняват само резултатите, но и играта им. Нека мислят повече за футбола", заяви мениджърът на ДЮШ.

Агитката пък пусна гневно писмо, с което поиска промени в рекламния отдел, където имало хора, които не работят за доброто на клуба.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай