Бербо, Гришо и Ноле в отбора на принца

Бербо, Гришо и Ноле в отбора на принца | StandartNews.com

Формула 1 хвърля Парис Хилтън срещу триото

Принц Алберт II заложи на звездно балканско трио за благотворителната среща срещу отбора на Формула 1. Князът на Монако привика в тима си Димитър Бербатов, Григор Димитров и Новак Джокович. В селекцията му попаднаха още Макс Биаджи, Лорис Капироси, Марко Симоне, Пепе Досена, Давид Жинола, Сони Андерсон, Кристоф Инерхофер, Рикардо Патрезе, Карлос Сайнц и Клаудио Киапучи.

Двубоят ще се проведе на 19 май на стадион "Луи II" в Монте Карло.

Формула 1 ще отговори с Фелипе Маса, Алонсо, Данил Квят и др. Пилотите обаче не успяха да съберат пълен екип, след като се оказа, че някои от тях са зле с топката. Затова привикаха под знамената и скиор - Кристиан Гедина.

Освен това залагат и на силно присъствие на талисмани. Един от тях ще има задачата да разсейва Бербатов, Гришо и Ноле - Парис Хилтън. Американката ще бъде подкрепяна от още три дами. Тест пилотът на "Уилямс" Сузи Улф, както скиорките Мануела Мьолг и Денис Карбон. Царете на пистата помислиха и за тактика, като си избраха за треньор Клаудио Раниери.

Парите, които ще бъдат събрани по време на срещата, която започва в 20,00 часа българско време, ще отидат за деца в неравностойно положение от цял свят. Двубоят ще бъде излъчен пряко по италианската "Скай спортс". След срещата ще има коктейл и гала вечеря за участниците в шоуто в хотел "Мариот".

Гришо бие лесно в Мадрид, Маша последва гаджето

Григор Димитров успешно преодоля първото си препятствие на Мастърса в Мадрид. Световният номер 51 Доналд Йънг бе принуден да се откаже поради контузия при резултат 6:4, 3:0 в полза на българина, за когото това бе четвърта победа от общо пет изиграни мача с американеца. Така хасковлията се класира за 1/16-финалите, където ще срещне италианеца Фабио Фонини. До момента Гришо води с 2-1 успеха в съперничеството си с него, а за последно се срещнаха преди само три седмици в Монте Карло, където Димитров го би. Ако се справи отново с Фонини, то тогава нашият тенисист ще си гарантира чек за 52 090 евро и ще защити спечелените от изминалия сезон 90 точки.

Мария Шарапова последва гаджето си Григор и също записа победа в Мадрид. Рускинята надви с 6:1, 6:2 колумбийката Мариана Дуке-Марино в среща от втория кръг.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай