Бербатов блесна с 2 гола на „Олд Трафорд"

Бербатов блесна с 2 гола на „Олд Трафорд" | StandartNews.com

Митко беше звездата на Световния отбор в благотворителен мач на УНИЦЕФ

Димитър Бербатов отново блесна на „Олд Трафорд", където игра в продължение на 3 години – от 2008 до 2011 г.

Бившият национал на България взе участие в благотворителен мач под егидата на УНИЦЕФ и вкара 2 гола за Отбора на световните звезди, чийто мениджър беше Клаудио Раниери – архитектът на шампионския триумф на „Лестър". Въпреки това той загуби с 2:3 от Звездите на Англия.

Шоуто напомни на това на Христо Стоичков миналия месец заради струпването на куп известни футболисти: съотборници на Бероб бяха холандците Едгар Давидс и Яп Стам, бразилците Роналдиньо, Дида и Кафу, италианецът Фабио Канаваро и др.

Митко първо изравни за 1:1 с шут от границата на наказателното поле, а след негова комбинация с Роналдиньо беше отсъдена дузпа, която той реализира. Попаденията за английския отбор бяха на Марк Райт и Джърмейн Дефо-2.

Бербо се направи на Джеймс Бонд

Родният голаджия Димитър Бербатов изпълни мечтата си да влезе в ролята на култовия Джеймс Бонд.

Благоевградчанинът се щракна, облечен с гъзарския костюм, с който се бе издокарал, а фотосът бе придружен с текста: "Името ми е Бонд, Дж...опс, грешка, Бербатов...Димитър Бербатов". Бербо отново направи феновете си съпричастни и не пропусна да ги доближи до уникалната обстановка, съпътстваща събитието. Голаджията отново стана хит в мрежата с онлайн предаванията си на живо. Благоевградчанинът започна да предава още от автобуса, с който футболните величия бяха откарани на "Олд Трафорд".

Впечатление направи, че ВИП гостите бяха съпроводени от патрулка до "театъра на мечтите". Още в първите секунди стриймът на Митко събра няколко хиляди души, които имаха страхотния шанс да видят шоуто от кухнята. Звездите бяха във видимо положително настроение, след като пяха песни докато пътуваха из улиците на Манчестър. Легендите влязоха в ролята и на британската банда One Direction, като групово изпълниха "What Makes You Beautiful", а клипът събра над 60 хиляди гледания. В другото видео на Митко пък запяха и един от хитовете на Роби Уилямс - "Angels".

Стриймът на българина събра 82 хиляди преглеждания. Бербатов обаче изби рибата, след като стъпи на "Олд Трафорд". Там живата връзка, която направи бе видяна от 102 хиляди. Предаванията на бившия нападател на "Ман Юнайтед" продължиха и от терена на митичния стадион, а след двубоя Митко не пропусна да се щракне с любимеца си Роби Уилямс, който взе участие в шоуто.

Двамата си направиха селфи в съблекалнята, в която звездата на ПАОК бе сложен между Едгар Давидс и Роналдиньо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай