Барабана на системи заради Исландия

Барабана на системи заради Исландия | StandartNews.com

Йохан Бианко или Джоу Барабаниста се подложи на спешно лечение, за да може да дава тон на агитката на Исландия утре срещу Франция. Майсторът на палките се оплака, че едва движи ръцете си. Той задава ритъма на "Викингската радост", която се превърна в мания в цял свят на площада в Рейкявик. Джоуи стои на сцената, където е видеостената. Освен това той и групата му забавляват феновете преди мача и на почивката. "След срещата с Англия тялото ми каза - край. А този път искам да съм на стадиона и да бия барабана там! Не искам за нищо на света да изпусна мача в Париж", обяви Бианко пред исландските медии. На помощ му се притекъл приятел лекар. Той му влял няколко банки със специален разтвор, който да убие мускулната треска. "Малко джинджифил, мед, лимон и други неща и ще съм готов за полета утре (б.р. днес)", завърши Джоуи.

В същото време президентът на страната Гудни Йоханесон потвърди решението си, че не иска да седне до колегата си Франсоа Оланд във ВИП-а. Той ще бъде сред феновете от родината си. "Какво да правя при официалните лица? Да пия шампанско? Това мога да го правя, където и да пожелая по света. Друго е да бъдеш до сънародниците си, да подкрепяш отбора с националната фланелка", каза държавният глава.

Лекуват пришките на Гризман, а той рапира

Нападателят на Франция Антоан Гризман влезе в лазарета преди мача утре. Голаджията е получил пришка на палеца на левия си крак и отиде при доктора да му помогне. Звездата на "Атлетико" М пусна клуп в социалните мрежи, на който си лежи на болничното легло и пее. Докато чака доктора да си свърши работата, Гризман рапира на песен на френския изпълнител Некфю. "Лекуваме се на рап", написа Гризман в "Инстаграм". През това време пък феновете решиха да се изгаврят с неговия колега Патрис Евра. В социалните мрежи цъфна снимка на защитника, на която язди кон. Негова игрова ситуация накарала привърженика да вкара малко шега.

Междувременно пък френските медии шашнаха сънародниците си с ексклузивно интервю с Дидие Дешан. "Харесвам футбола, но не разбирам много от тази игра", беше заглавието на "20 минути". Изданието гръмна с изказването, че Дешан дори не гледал много мачове, а само като играят националите. Авторът на материала обаче разкри каква е уловката чак в последния си абзац. Това не е Дидие Дешан - селекционерът на Франция, а шефът на националния театър "Шайо".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай