Балотели бръмчи с "Ферари" за 306 бона

Балотели бръмчи с "Ферари" за 306 бона | StandartNews.com

Италианецът дари 5-цифрена сума на приют за кучета

Около Марио Балотели винаги е интересно. Вчера той събра очите на кибици и съотборници, като се появи със своето "Ferrarri F12 Berlinetta" на тренировъчната база на тима "Мелууд". Нападателят на "Ливърпул", който се разписа срещу "Лудогорец" в Шампионската лига преди три дни, е броил 306 000 евро за луксозното возило. Той го караше още като футболист на "Милан" миналата година, но едва преди ден са му го докарали от Италия.

"Манчестър Инвинг нюз" пък подозира Супер Марио, че стои зад пет цифрената сума, дарена на приюта "Манчестър Догс Хоум", пишат на Острова. Това е станало, след като пожар изпепелил 60 животни миналата седмица. Персоналът на кучкарника предполага, че именно Балотели е дал парите заради щедростта, която той проявявал още като футболист на "Манчестър Сити". Италианецът дори ходел да помага като доброволец. "Марио има куче, което обаче е в Италия и затова, често посещава дома и си играе с животните", обясни говорител на приюта Джейн Смит. "Все още не можем да потвърдим дали Балотели е направил дарението, но той е известен като голям любител на кучета, така че има логика", добави тя.

Нападателят дотолкова е влюбен в своя лабрадор Лъки, че през 2011 искаше четириногото да го придружи на шампионския парад на "Сити".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай