Айети пред "Стандарт": Срещнах много мили хора в София

Айети пред "Стандарт": Срещнах много мили хора в София | StandartNews.com

Похвали за България и разочарование от загубата изрази защитникът Айети специално пред "Стандарт". "Беше труден мач за нас, първите 20 минути играхме добре, после удържахме 0:0 до 90-тата минута", сподели швейцарецът, "Не видях топката много добре при гола на "Лудогорец", тя мина през трима играчи. Много съм разочарован. Трудно е да се прецени, но все пак след червения картон те играха по-добре от нас и заслужено спечелиха".

Айети не коментира червения картон за "Базел", тъй като не видял добре ситуацията.

"Иначе играем за втори път в България", отбеляза бранителят, "Страната ви е има красива природа, удоволствие е да бъда тук отново. Хората тук са много добри мили и общителни".

Давиде Кала: Стана интересно

Срещу червения картон писна и халфът Давиде Кала. "Много лошо се разви мачът", оплака се пред "Стандарт" швейцарецът. "С човек по-малко е много трудно, но все пак се защитавахме доста добре 90 минути. Накрая късметът ни изневери и ни вкарахте в добавеното време на мача. Моето мнение е, че това не беше червен картон. Не съм гледал видеоповторенията, но от моята позиция на терена това трябваше да е жълт картон".

Кала обаче остана оптимист, че "Базел" ще прескочи групата. "Още имаме шансове за второто място и за класиране напред. Положението в групата стана доста интересно - 3 отбора са с равни точки. Следващият ни мач е срещу "Лудогорец" на наша земя, в Швейцария, и ще направим всичко възможно да ги победим", завърши Кала.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай