Ас на "Юнайтед" арестуван пиян

Ас на "Юнайтед" арестуван пиян | StandartNews.com

Ди Мария се прави на шут с щерката

Халфът на "Манчестър Юн" Маруан Фелайни е попаднал в затвора, разкри "Мирър". Това се случило преди 10 дни веднага след победата с 3:0 в дербито с "Ливърпул". Белгиецът, който бе един от най-добрите на терена, явно прекалил с почерпката след мача. Той е бил спрян от местни полицаи за проверка за наличие на алкохол в кръвта в 5,20 сутринта. След положителни стойности на дрегера, Фелайни попаднал в полицейско управление. Там след известно време му е била направена втора алкохолна проба. Тя също е била положителна, но стойностите вече били в рамките на позволените от закона. Така след престой в местното районно Фелайни е бил освободен от органите на реда.

Английските медии твърдят, че Маруан вече е бил глобен и от мениджъра Луис Ван Гаал. Той дори му повишил тон след едно от тренировката на "дяволите".

В същото време аржентинското крило Анхел Ди Мария реши да се направи на шут за Коледа. Съпругата му Жоржелина Кардосо публикува серия от снимка в "Инстаграм". На тях Ди Мария и малката им дъщеря Мия правят всякакви чудати физиономии. "Любов в най-чистата й форма", написа Кардосо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай