Англия потресена от гавра със смъртта на футболна съпруга

Англия потресена от гавра със смъртта на футболна съпруга | StandartNews.com

Фенове на "Челси" и специално на Джон Тери пуснаха гнусни послания към Рио Фърдинанд, който в петък загуби своята съпруга Ребека. Майката на трите му деца не успя да победа рака на гърдата. Лекари я увериха миналата година, че е излекувана. Но тази откриха, че ракът не само се е завърнал, но е поразил и костната система на 34-годишната жена.

В Англия разкриха чат с потресаващи мнения на запалянковци. Те мразят Рио, тъй като асът се включи яростно на страната на брат си Антоан в битката срещу Тери. Джон беше обвинен в расистки обиди спрямо по-малкия Фърдинанд.

"Съдбата го връща, задето обвини в расизъм невинен човек", гласи едно от мненията. "Новината за смъртта ме зарадва повече от титлата на Англия", добавя друг фен на "Челси", очевидно със сериозни ментални проблеми. "Рио, искаме те и теб мъртъв", пише трети запалянко, чийто аватар е снимка на Джон Тери.

Иначе капитанът на "Челси" беше сред първите, които изказаха съболезнования на Рио. Той го направи от името на всички в съблекалнята. Куп футболни знаменитости, сред които Бекъм, Рууни, Линекер, също подкрепиха бившия английски национал, загубил младата си съпруга.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай