Анчелоти се оперира, ще почива 1 година

Анчелоти се оперира, ще почива 1 година | StandartNews.com

Кристиано Роналдо разпуска до вежди №1 в модата

Карло Анчелоти със сигурност няма да води "Реал" М от резервната скамейка следващия сезон. Италианецът разкри, че се налага да се оперира. Той страда от цервикална стеноза, което е стесняване на гръбначния канал в областта на врата. Най-често това се проявява при травма. В редки случаи болестта е генетична. "Спирам за една година. От известно време имам проблеми с ръцете, а ако не взема мерки, краката също ще бъдат засегнати. Така че имам час на операционната маса. Това ще се случи във Ванкувър. С жена ми вече си взехме къща там. Ако всичко е наред възстановяването ми ще протече в Канада. Честно казано не знам колко време ще ми трябва", каза Анчелоти пред "Ил Джорнале".

Симптомите на болестта са именно болка в шията, изтръпване на рамото, слабост, изтръпване на ръцете и краката и в редки случаи парализа. Анчелоти коментира и слуховете, че ще поеме "Милан". "За мен ще е чест и удоволствие да посрещна Адриано Галиани в Мадрид и да обядваме заедно, но няма как да си променя програмата", сподели още треньорът. "След месец ще се върна у дома за едно специално събитие - раждането на моя внук. Това е нещо, което не мога и не искам да пропусна", добави Карлето. Медиите в Испания твърдят, че президентът Флорентино Перес може да остави Анчелоти като треньор, но отдалеч. Разбира се, вариант №1 за заместник си остава Юрген Клоп.

В същото време "Марка" твърди, че Перес е скастрил голямата звезда на "Реал" Кристиано Роналдо. В последните дни португалецът на няколко пъти заяви, че Анчелоти е най-правилният избор и ще му кофти да тренира при някой друг. Според медията босът е скочил на Кристиано, тъй като това му изказване може да обиди евентуалния нов треньор. Самият Роналдо пък започна лятната ваканция в компанията на лесбийка. Кристиано се появи с Кара Делевин, която притежава най-известните вежди в модата, на състезанието от Формула 1 за Голямата награда на Монако.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай