"Алианц" праща две българчета в "Байерн"

"Алианц" праща две българчета в "Байерн"  | StandartNews.com

Две момчета ще могат да сбъднат мечтата си и да ритат заедно с големите звезди на "Байерн". Това е възможно благодарение на "Алианц България".

Застрахователното дружество за поредна година ще уреди наши момчета да вземат участие в международен лагер, който ще се проведе в базата на шампионите на Германия от 25 до 30 август. Момчетата трябва да са на възраст между 14 и 16 години. 

Крайният срок за регистрация е до 30 юни 2016 г., като кандидатите трябва да попълнят всички необходими данни и да мотивират желанието си за участие в лагера. Единственото условие е родителите на децата да са настоящи клиенти на дружество от групата на Алианц България Холдинг към датата на тегленето. Тегленето на двамата печеливши ще се извърши чрез жребий в началото на м.юли 2016 г. Всички разноски по пътуването и пребиваването са за сметка на организатора Алианц.

По време на петте дни младите футболисти ще имат специално организирана програма, която ще им осигури незабравимо преживяване: тренировки с треньорите на ФК Байерн Мюнхен, възможност да се срещнат с някои от звездите на Байерн, да вземат автографи, да се снимат и т.н., ще присъстват на мач на ФК Байерн на живо на Алианц Арена, разглеждане на забележителностите на Мюнхен.

Повече информация относно програмата и условията за кандидатстване можете да намерите на www.allianz.bg или www.fcb.de/AJFC.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай