Ал Пачино надъхва Меси за финала

Ал Пачино надъхва Меси за финала | StandartNews.com

Богаташ плаши "гаучосите" с 40 000 флага

Меси и компания получиха неочаквана подкрепа преди финалната среща от Копа Америка срещу Чили. Двете страни ще излъчат шампиона на Южна Америка тази вечер от 23,00 ч българско време. Холивудската звезда Ал Пачино надъха "албиселесте" с послание. Носителят на Оскар има връзка с аржентинската актриса Лусила Полак, което е било причината да обикне "гаучосите".

"Харесва ми да ги гледам как играят. С моята приятелка сме много развълнувани. Тяхната игра ми носи щастие. Не ги познавам като хора и няма да кажа колко велики личности са, но ги обичам като играчи", гласи окуражителното съобщение на легендарния актьор. Междувременно стана ясно, че чилийците също ще получат помощ от влиятелна личност. Известният бизнесмен и филантроп Леонардо Фаркас обяви, че е закупил 40 хиляди флага, които ще раздаде на присъстващите на стадиона. Той обяви новината чрез своя профил във "Фейсбук".

Богаташът с култовата прическа е сред най-обичаните и популярни личности в Чили. През 2009 г. множество граждани на южноамериканската страна го приканват да се кандидатира за президент. ВИП билетите за финалната среща достигнаха цени от 20 хиляди долара. Обикновените пропуски се продават за по 500 долара, а на черно вървят по 1400. Властите в Чили призоваха аржентинците да не търсят нелегални билети от страх за тяхната сигурност.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай