Връзкар прецака Русев за Кечмания

Връзкар прецака Русев за Кечмания | StandartNews.com

Какъв е тоя Скалата, бе, крещи българинът във Филаделфия

Страхотно шоу с главно участие на българския кечист Александър Русев видяха над 17 000 души в "Уелс Фарго Център" във Филаделфия. Пловдивчанинът бе главно действащо лице в ежегодния турнир "Кралско меле", с който стартира пътят към най-голямото събитие в световната федерация - Кечмания.

В "Кралското меле" 30 души влизат на ринга през 90 секунди. Всеки един е елиминиран, когато е изхвърлен през горното въже и двата му крака докоснат пода. Българинът влезе под номер 15 и остана най-дълго време в мача - 35 минути. Александър направи и най-много елиминации - 6. Русев стигна до финала заедно с друга млада звезда - Роман Рейнс. За съжаление българинът загуби, но не без чужда намеса. Холивудската звезда Дуейн Джонсън - Скалата се завърна в WWE и помогна на Рейнс, който му е племенник. Това ядоса всички по трибуните, които започнаха да скандират името на българина и да освиркват Рейнс.

След шоуто Русев прекъсна интервю на друга голяма звезда - Джон Сина. Ядосан на Скалата, той грабна микрофона от лицето на федерация и каза на български: "Какъв е тоя Скалата, бе? За втори път ме прецаква. Ще го размажа". После нашето момче се обърна и към Сина: "Какъв си ти, бе, какво искаш". Според слуховете двамата ще започнат вражда, чиято кулминация ще е именно на Кечмания в края на март.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай