"Универсиада" приема утре гала с 8 мача по кикбокс

"Универсиада" приема утре гала с 8 мача по кикбокс | StandartNews.com

Световната шампионка по професионален бокс в няколко версии Галина Иванова планира да направи голямо шоу на галата по кикбокс в зала „Универсиада" в петък в София. Именитата състезателка заяви, че е изключително доволна, защото отново ще изиграе мач по кикбокс след дълго прекъсване. И добави, че ще й е необходима само около минута, за да усети силните и слабите страни на съперничката си. След което ще започне да я атакува.

Иванова излиза срещу полякинята Наталия Биернасияк в двубой в стил фулконтакт в кат. 56 кг. Съперничката на българката е шампионка на Полша по кикбокс.

Професионалната гала се организира от продуцентска компания „Про файт" и Българската конфедерация по кикбокс и муай тай.

Програмата включва 8 срещи, а гвоздеят е сблъсъкът между Деян Топалски (на снимката) и Даниел Илиев в кат. 86 кг. Двубоят ще е по правилата на най-тежкия стил в кикбокса – К1. По-младият Илиев е амбициран да нанесе първа загуба на Топалски, който не познава поражение по кикбокс и ММА в последните 2 години.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай