Цар поиска от Кралев световно по бокс

Цар поиска от Кралев световно по бокс | StandartNews.com

Таков готви националите в Анкара за "Пътя на коприната"

Интересно писмо е било получено в приемната на спортното министерство. Подписано е от Канцеларията на Негово Величество Император Цар Гриша 1 Монарх и държавен глава на Обединена Европа, Монарх и Държавен глава на Република България (без циганите). В него се отправя предложение към Красен Кралев в България да бъде организирано първото световно първенство по славянски бокс. На министъра се обяснява, че славянският бокс се играе по правилата на обикновения, но са забранени ударите в главата.

Цар Гриша Първи разполагал дори със свой печат, с който легитимирал парафираните от него документи. Разбира се, и писмото до Кралев имало щемпел с надпис "Гриша Първи - Цар на всички българи (с изключение на циганите)", разказаха запознати.

Междувременно селекционерът на националните отбори по бокс Михаил Таков замина с момчетата ни на тренировъчен лагер в Турция. Съставът ни ще остане там до 14 април. Момчетата ни ще се подготвят в Анкара за предстоящия международен турнир в Азербайджан "Пътя на коприната" (14-20 април).

В Пловдив пък тръгва държавното лично първенство за жени и девойки. Надпреварата ще се проведе в залата на стадион "Христо Ботев". На ринга ще излезе и световната шампионка Станимира Петрова. Тази година тя ще се състезава за клуб "Пловдив 98" с председател и неин личен треньор Александър Христов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай