19:40 ч.

18.06.18

2 мин.

0

0

0

Тотална доминация на български таекуондисти на международния турнир "Кондор къп" 2018

от Стандарт |

Тотална доминация на български таекуондисти на международния турнир "Кондор къп" 2018

Този уикенд в столичната зала "Арена Асикс" се проведе първият международен турнир Кондор Къп, организиран от ТК"Кондор 2000" съвместно с българска федерация по таекуондо - олимпийска версия. . В надпреварата взеха участие над 600 състезатели от 6 държави - Италия, Сърбия, Македония, Кипър, Гърция, България. Те бяха представители на общо 24 клуба. Турнирът се проведе в три дисциплини - Спаринг за мъже, жени, юноши, кадети и деца. За първи път се проведе и международен оупън турнир по Пумсе, и най- новата и атрактивна дисциплина "Техническо чупене".


Националният демонстративен отбор на България по Пумсе вдигна на крака публиката в залата със своята програма, която бе на световно ниво.


Победител в генералното класиране стана ТК" Кондор 2000", след него се подрежда Турбо и на трето място Ахил. При мъже и жени клас "А" шампиони станаха: 1. Самсон 2. Ахил 3. Тракиец. В "А" клас юноши победител е ТК Турбо , следван от ТК Форс 1992, а трети остана ТК Рамус. При кадетите "А" клас на първо място се класира ТК "Кондор 2000", втори остана ТК Турбо, а трети представителите на западната ни съседка Сърбия от ТК Белград . В деца "А" клас първи са таекуондистите от ТК "Кондор 2000", пред врустнците от ТК Августа, и ТК Турбо .


В дисциплината пумсе беше представена една много интересна и разчупена форма фрее стайл освен дисциплините ( индивидуално, двойки и отборно). Победители станаха в "А" клас - 1-ви Спарта, 2-ри Фаиър и трети ТК "Кондор 2000". В клас "Б" и "С" - 1. Чо елит 2. Феникс 3. Фаиар. В най-атрактивната дисциплина "Техническо чупене"шампиони са представителите на ТК "Спарта", следвани от ТК Кондор, а трети остана Самсон.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент