Тасева и Владинова доволни от представянето

Тасева и Владинова доволни от представянето | StandartNews.com

Гимнастичките Катрин Тасева и Невяна Владинова са доволни от представянето си на европейското първенство в Будапеща, на което спечелиха съответно сребърен и бронзов медал с композициите си на лента. Тимът ни се завърна в България с общо три медала, след като заедно с ансамбъла за девойки грабна бронз в отборната надпревара.

Освен на лента, Тасева игра и на финал на обръч, където се класира четвърта. Владинова остана осма на обръч, четвърта на топка и пета на бухалки.

В студиото на "Тази сутрин" по bTV грациите бяха придружените от главния мениджър на националния отбор Бранимира Маркова.

Маркова, която е личен треньор на Владинова сподели, че всички са били силно изненадани от слабата оценка на възпитаничката й на бухалки.

"Неви притежава изключително умение да се овладява и да продължава напред. Меко казано оценката ни шокира. Показваме напредък и дори на всяка една подиум тренировка се струпват, за да ни наблюдават. Вече сме реални претенденти за медали затова ни следят толкова изкъсо", каза Маркова.

"За мен беше важно да си изиграя бухалките. Изобщо не мислех а оценката", заяви Владинова.

"Свикнали сме да следят строго всяка наша стъпка, но ощетяването ни мотивира още повече", допълни Катрин Тасева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай