Световно признание за Бинев и родното таекуондо

Световно признание за Бинев и родното таекуондо  | StandartNews.com

Малко преди да направи 100 дни начело на българскто таекуондо WTF, неговият председател Слави Бинев получи поредното признание. По покана на д-р Чоу, който е председател на Световната федерация по таекуондо и на Хуманитарната Фондация по Таекундо към световната федерация, Слави Бинев прие почетното място - Член на Борда на настоятелите съм Фондацията.

С официално писмо, самият д-р Чоу благодари на Бинев за това, че е приел да членува в тази фондация. Той изрази радостта си от неговото съгласие за възможността за съвместна работа по развитието на спорта, и глобалното хуманно предизвикателство да се спомогнат за изграждането на съществени позитивни насоки в спорта и таекуондо.

Само да припомним, че след избора на Слави Бинев за председател на българската федерация по таекуондо WTF, вече сме домакини на два големи форума. От 23-25 септември тази година в гр.Дупница ще се проведе Балканско първенство за мъже, жени, юноши, девойки и кадети. България ще е домакин и на Европейското първенство по таекуондо за мъже и жени от 3-9 април 2017г.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай