Старозагорските лекоатлети вече ще тренират през цялата зима

Старозагорските лекоатлети вече ще тренират през цялата зима | StandartNews.com

Старозагорските лекоатлети вече ще тренират през цялата зима в първата в страната отоплена през целия зимен период лекоатлетическа зала. Закритата преди 27 години лекоатлетическа писта бе газифицирана и предоставя комфорт и удобства за провеждане на пълноценни тренировки на лекоатлетите, съобщиха със задоволство от спортния клуб по лека атлетика „Берое.

С подкрепата на общината и личния ангажимент на кмета Живко Тодоров, само за няколко месеца са били осигурени необходимите 48 000 лв. за проектирането и инсталирането на 7 конвектора на газ. Те са от най-ново поколение на пазара на газови отоплителни инсталации и поддържат постоянна температура от 20 градуса.

След ремонта на лекоатлетическата писта на стадион „Берое", провеждането на Балканиада по лека атлетика и възстановяването на авторитетния международен турнир „Самарско знаме" това е поредната крачка през последните години за възраждане на „царицата" на спортовете в Града на липите, каза Емилия Драгиева от управителния съвет на клуба.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай