"Спортните чудеса" заведоха Сани Жекова при учениците

"Спортните чудеса" заведоха Сани Жекова при учениците | StandartNews.com

София. Новата кампания на "Стандарт" - "Спортните чудеса на България" сбъднаха мечтата на децата от елитното столично 143-о ОУ "Георги Бенковски" да видят наживо Зимната кралица Александра Жекова. Водещата ни сноубордистка бе посрещната от вратата от директорката Ирена Дойчинова, която я запозна с дейностите развивани в уличището и й благодари за отделеното време. Малчугани от клуба по журналистика пък имаха шанса да вземат първите си интервюта от звездата Сани Жещкова. После тя се включи в часа по физическо възпитание на 5 Г клас и бе поздравена гръмко от учениците. "Обичайте спорта, защото той ще ви научи да бъдете дисциплинирани и организирани, каза Сани на децата и им подари своя картичка с автограф.

Илона Станева, директор "Маркетинг и реклама" на Fibank, които са генерален спонсор на кампанията "Спортните чудеса на България" подари от името на банката уникалните топки на Адидас - Бразука с които бе проведен Мондиал 2014.
"Fibank" подкрепя спорта в България и се радвам, че имаме възможност да ви подарим точно тези топки, символ на Световното първество. Пожелавам ви да постигнете световни успехи в спорта и учението.", каза Станева.

Визитата на Сани продължи с даването на първия удар в мача момчета срещу момичета. За радост на младите дами Жекова се включи и игра за тях известно време. На тръгване топ спортистката и директорката посетиха и 1 А клас, където първолаците зарадваха сноубордистката с поздрав и четене от буквара. Освен с визитата при малчуганите водещата ни спортистка бе зарадвана и от Forbes България, която я класира в Топ 70 на най-известните българи. В събота (4 октомври) в 10,00 ч Жекова ще участва в старта на Боянско ханде на първото по рода си планинско бягане "Витоша - моята планина". После тя ще се качи на "Алеко", където ще води мини маратона за деца.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай