20:20 ч.

12.09.16

1 мин.

0

0

0

"Спортистите" биха "Артистите" на табла

от Стандарт |

"Спортистите" биха "Артистите" на табла

Двукратната олимпийска шампионка Мария Гроздева се включи във финалния турнир по табла "Пломари 2016" в ресторант "Проя". В първия етап играха всички 32-а спечелили финалните места в регионалните турнири. Те излъчиха победител за годината в лицето на Владимир Славчев, който работи в спортната зала "Колодрума" в Пловдив.


Във втория етап участваха отборите на "Спортисти" срещу "Артисти" водени, съответно от Мария Гроздева и Димитър Туджаров-Шкумбата. В тима на "Артистите" участваха Христо Мутафчиев, Антон Радичев, Славчо Пеев и Дичо. В този на спортистите бяха Божидар Искренов-Гиби, Борислав Кьосев, Валентин Йорданов, Рахмат Сукра, Александър Томов, Валентин Райчев, Армен Назарян. Те играха помежду си, като двубоя бе спечелен от спортистите, за което техния капитан Мария Гроздева получи голяма купа.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент