Шарапова е влюбена до уши в Григор

Шарапова е влюбена до уши в Григор | StandartNews.com

Топтенисистката Мария Шарапова е лудо влюбена в първата ни ракета Григор Димитров, заяви пресаташето на руската федерация по тенис София Тартакова.

Тя разкри, че двамата са в страхотни отношения и преживяват любов като от приказките. Доказателство за силата на чувствата на Маша Тартакова е решението й да участва на турнира в Акапулко, а не в Доха, за да е заедно с Гришо.

Димитров скочи от скала в мексиканския курорт и това негово действие накара Шарапова да го мисли за луд, но според нея тази лудост е присъща само на големите шампиони.

В момента двамата са заедно в Маями, като рускинята вече отпадна, след като загуби от сънародничката си Даря Гаврилова 6:7(4), 3:6. Григор още не е започнал участието си, като той ще се изправи в първия кръг срещу канадеца Вашек Поспишил.

Гришо не пропусна да отбележи Часа на Земята, който е в събота от 20,30 часа, като всеки трябва да угаси осветлението в дома си за 60 минути. Той си направи селфи със свещ в ръка. Тази година опазването на реките е основния приоритет.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай