Шампиони репортери: Лондон прави суперпървенство

Няма как да целуна друг флаг, въпреки че са ме искали

Шампиони репортери: Лондон прави суперпървенство | StandartNews.com

Световното първенство по лека атлетика в Лондон е страхотно. Така нареченото английско - африканско. С лек дъжд, студ и неосъзнат насрещен вятър, но с много любов и сърцато българско участие в доста дисциплини. Условията за атлетите са невероятни. Хубава храна включваща за първи път на такъв форум и киноа. Хубав транспорт с типичните за Лондон двуетажни автобуси. Какво ни трябва повече? Късмет, сила и подкрепа от вас!

Все повече ме искат. Когато си добре, винаги има интерес към теб. Как да целуна друг флаг. Обичам много страната си и ако не беше така, отдавна да съм на друго място. Да, условията в България не са най-добрите. Държавата обаче се опитва да направи нещо, нашата федерация също, Министерството прави опити спортистите да са осигурени
Честит рожден ден "Стандарт"! Пожелавам Ви винаги да бъдете нестандартни и вие да налагате и определяте стандарта на новините!

*  *  *

Убийствен полуфинал за Ивет довечера

Пламен Вълков, наш пратеник в Лондон

Топ спирньорката ни Ивет Лалова-Колио ще трябва да излезе днес от изключително силния първи полуфинал на 200 м на световното в Лондон. Примата ни премина във вторник сериите като втора с 23,08 сек, въпреки студеното време. Тази вечер в 23,05 ч (българско време) обаче ще трябва да се надбягва със световната шампионка от 2015 Дафне Шхипърс (Хол) и Диажа Стивънс (САЩ), която я би в сериите. За финала продължават директно само първите 2 от всеки полуфинал и най-добрите 2 по време. Изненадващо световната шампионка на 100 м от Лондон Тори Боуи (САЩ) отказа да бяга в сериите на 200 м. От американския тим обявиха, че тя има контузия. Другата ни участничка в петия състезателен ден Радослава Мавродиева нямаше шанса да се класира за финала в тласкането на гюле. Тя постигна 16,99 м и зае 21-о място, след което напусна със сълзи стадиона.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай