Руса актриса стана талисман на пилотите

Руса актриса стана талисман на пилотите  | StandartNews.com

Българските автомобилни асове имат нов талисман. Това е 22-годишната блондинка Марина Колева. Тя бе избрана за "Мис Автомобилизъм". Хубавелката наследи короната от друга русокоса фурия - Вероника Стефанова. Марина се пребори с 9 конкурентки. Хубавицата събра 31% от вота във Фейсбук. За Колева гласуваха 1108 от общо 3625 души. Нейният мандат е 2 години. "Изненадана съм. Честно да си призная, не очаквах. Често ходя по различни кастинги и конкурси. Понякога дори забравям за какво съм кандидатствала. Но съм много радостна, че хората са ме избрали", сподели Марина пред "Стандарт".

Иначе софиянката се изявява като актриса. Има роли в родните сериали "Революция Z", "Столичани в повече" и "Връзки". Освен това е снимала в турски и френски продукции. Красавицата е завършила курсове по актьорско майсторство.

Автомобилизмът е страст в семейството й. Родителите й държат сервиз, а Марина от малка ходи по ралита. Любимият й пилот от Формула 1 е Фернандо Алонсо. "Сладък е. На последното състезание не се представи много добре, но има време", каза Колева. "В свободното си време обичам да бъда с моите приятелки. За съжаление доста от тях заминаха. Но от време на време имаме възможност да пътуваме. Страхотно е", разкри още Колева, която е и бивша тенисистка. "В момента дори съм нещо като учител на корта", добави красавицата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай