Рекламираш водка, дават ти билет за 100 000 долара

Рекламираш водка, дават ти билет за 100 000 долара | StandartNews.com

Истинско чудо е да си намериш билет за боксовия мач на века между Флойд Мейуедър и Мани Пакиао на 2 май в Лас Вегас. Цените за хубаво място подгониха 100 000 долара. Отказ получават и най-големите звезди на Америка.

Но! За тях все пак има вратичка. Прочута компания за производство на водка излезе със следната оферта. Урежда те с хубаво място, ако облечеш фланелка с логото на фирмата за алкохол. Стига да се казваш Лео ди Каприо, Риана или Уил Смит. Това са три от звездите, получили вече оферта от марката водка. Други големи компании също са прегърнали идеята.

За обикновените хора остава другата възможност - да се облегнат на дивана пред телевизора с чаша водка под ръка. Флойд Мейуедър е носител на шампионските пояси на две федерации - Световната боксова асоциация и Световния боксов съвет в пет категории. На професионалния ринг Мейуедър има 47 срещи и 47 победи, от които 28 с нокаут.

Мани Пакиао е световен шампион на Световната боксова организация в категория полусредна. Пакиао има на професионалния ринг 57 победи, от които 38 с нокаут, 5 загуби и 2 равни срещи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай