Рефер получи извинение

Рефер получи извинение | StandartNews.com

Вестник „Меридиан мач" излезе с извинение към рефера Людмил Павлов, след като се разбра, че написана от медията статия не отговаря на истината, съобщи bgreferee.org.

Повод за извинението стана пубикуван материал, в който се описва как съдията е бил бит на мача от югозападната „В" група Рилски спортист – Спортист (Своге). Журналистите се доверили на информация от електронни сайтове без да проверят нейната достоверност.

„Почувствах се много засегнат, защото статията беше една голяма лъжа. Никой не ме е удрял, само един футболист ме бутна и аз го изгоних. Все пак имам авторитет и достойнство, а подобни публикации вредят не само на мен, а и на личността на футболния съдия. Затова се консултирах с адвокат какви действия да предприема, за да се защитя. Свързах се с „Меридиан мач" и им обясних, че са били подведени и мога да го докажа. Удовлетворен съм от полученото извинение и се надявам никога повече името ми, а и на моите колеги, да не се замесва в подобни художествени измислици", обясни  Людмил Павлов, който е в листата на ръководещите арбитри в „Б" група.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай