REFAN с грациозни подаръци за шампионки

REFAN с грациозни подаръци за шампионки | StandartNews.com

Козметиката на REFAN беше заслужена награда за грациите от Световната купа по художествена гимнастика „Sofia World Cup". Турнирът, на който България за шеста поредна година беше домакин, се проведе в зала „Арена Армеец" – София.

Висококачествени подаръци, осигурени специално за престижния спортен форум от популярната и харесвана марка REFAN, спечелиха всички класирани на призови места грации. Парфюми с ефирни аромати, както и продукти от екзотични козметични серии с плодови ухания с грижа за косата и тялото, зарадваха не само гимнастичките, но и техните треньори и съдийския състав на турнира, които също получиха комплименти от REFAN във вид на ароматни подаръци с естествени съставки.

Българските гимнастички се представиха изключително достойно в състезанието и заслужено извоюваха четири медала от него. След среброто в многобоя, където отстъпи единствено пред състава на Русия, ансамбълът ни стигна до златото във финалите на отделните уреди, като изигра безупречно съчетанията си с пет ленти и с обръчи и бухалки. Представителката ни в индивидуалната надпревара Невяна Владинова спечели бронз във финала на лента.

Шампионките ни бяха наградени от министъра на младежта и спорта Красен Кралев, който освен медалите им връчи и ароматни подаръци от „Рефан България". По този начин REFAN за пореден път доказа подкрепата си към спорта и афинитета си към красотата и изяществото. Нека припомним, че козметичният бранд беше генерален спонсор и на проведения на 21 и 22 май в Пловдив Международен турнир по художествена гимнастика „Тракия къп" и „Приз Мария Петрова", в който взеха участие отбори от Великобритания, Испания, Гърция, Сърбия, Молдова, Босна и Херцеговина, както и състезателки от над 15 спортни клуба от България.

Подкрепата на REFAN за спортните събития у нас продължава със спонсорирането на най-мащабния детски футболен турнир Refan Sofia Cup, който ще се проведе от 9 до 12 юли 2016 г. с участието на над 800 деца.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай