Пустиняци от цял свят гласуват за Радост

Пустиняци от цял свят гласуват за Радост | StandartNews.com

Представители на северозапада почват мощна мобилизация за българската представителка на Мис Вселена Радост Тодорова. Пустиняците (б.р. синоним за представител на северозападна България) агитират всички свои близки, приятели и познати по цял свят да гласуват за българката. На сайта "missuniverse.com/vote" всеки може да даде своя вот за най-красивото момиче на "Мис Вселена". "Това е нашата Радост. Да я подкрепим за България", са най-честите съобщения в социалните мрежи.

Вотът няма пряко отношение към крайното класиране, но журито все пак ще го има в предвид.
Иначе нашата Радост шашна всички на конкурса, който се провежда в Лас Вегас. Родената във Враца красавица дефилира на полуфиналите в надпреварата, които се проведоха в "Planet Hollywood Resort and Casino" и бяха излъчени по "Fox". Всички 80 участнички от цял свят вървяха по подиума с бански, официални рокли и традиционни за съответната страна облекла. Нашата Радост, която е и "Мис Футбол" се справи повече от перфектно. Страхотната народна носия привлече вниманието на специалисти и гости. С официалната рокля пък врачанката показа стил. А след като се появи по бански, трудно мъжете в залата оставаха със затворени очи. "Харесват я много. Като си говорим с другите национални директори те смятат, че ще се класира в Топ 15", заяви за "Стандарт" от Лас Вегас - Маги Вълчанова. Тя разкри, че очаква за финала, който е утре, по-мощна българска подкрепа. "Дано дойдат още хора за да можем да вдигаме повече шум, когато Радост е на сцената. Тя заслужава. Раздава се до край за България", добави Маги.

"Трудно е да представяш "Майка България". Усетих го когато аз бях на конкурса през 2000 г. Усещам го и сега, когато мое момиче е тук. Тя наистина вярва и иска да прослави България. Такъв хъс има това момиче. И е много красива", добави Вълчанова.

Полуфиналът обиколи световните медии. Снимка на Радост по бански е сред челните на материала в английския гигант "Дейли Мейл". "Радостина хвърли голяма усмивка на зрителите, с която определено ги плени", пише изданието за врачанката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай