Простиха побой на звезда от НХЛ

Простиха побой на звезда от НХЛ | StandartNews.com

Прокурори искат 9 г. затвор за Владимир Войнов

Жертва прости на насилника си, за да го отърве от 9 години затвор. Жената на Вячеслав Войнов от "ЛА Кингс" се надява да разтопи сърцата на журито и съдиите с писмо. В него Марта Варламова твърди, че сама си е виновна и ядосала съпруга си, който я бутнал и се наложило да бъде приета в болница.

На 19 октомври блондинката се озова в интензивно отделение с травми по лицето и врата. Ден по-късно обяви, че е жертва на зверски побой от страна на Слава. Хокеистът бе арестуван, но по-късно освободен срещу гаранция от 50 000 долара.

Във вторник главният прокурор на Лос Анжелис му повдигна обвинение за побой с тежки телесни повреди, което може да му докара 9 години затвор. Войнов няма шанс и да изчезне от Щатите в Русия, за да отърве панделата, разкри адвокатът му Валерий Федореев. Той и Вячеслав претендират, че са станали жертви на грешка в превода. Битата Марта се хвърли като Матросов да защитава мъжа си. Тя обясни с писмо, че владее лошо английски език. За това полицаите, които са я разпитвали не са я разбрали. Марта твърди, че двамата със Слава били подпийнали на купон при свои приятели. Хокеистът искал да спи, докато Варламова го притискала да си говорят. Той се ядосал и я бутнал. Марта паднала и си ударила главата. По-късно нервираният Войнов я вдигнал за гушата.

Явно тя не може да преживее, че Слава ще лежи доста в затвор и пусна новата версия. Не е ясно обаче дали тя ще мине, защото има и записи на показанията й пред полицията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай