Пацов се разправи с Тайсъна в 10 рунда

Пацов се разправи с Тайсъна в 10 рунда  | StandartNews.com

Пълни трибуни за шоуто, и Линдарева се качи на ринга

Александър Пацов победи Константин Семерджиев, известен като Коко Тайсъна, в 10-рундов двубой и стана балкански шампион по бокс за професионалисти в полутежка категория.

Мачът между двамата беше гвоздеят на галавечерта "Нощта на героите". Враждата им е вече 30 години. Публиката очакваше с нетърпение как ще приключи епизод три от техните срещи на ринга. Първият бе при закрити врати на 4-ти километър, а на покривите на спортния комплекс имаше дори снайперисти. Вторият, преди 7 години, бе наречен "сблъсък на подземието" и се запомни с масов бой в залата. В петък вечерта реферът Венцислав Николов вдигна ръката на Пацов. По време на мача в "Универсиада" Тайсъна получи тежки аркади и понесе обиди от феновете на своя противник. Коко пък от своя страна използваше възможността да ги дразни, като правеше различни стойки и жестове. На галата присъства и солидна делегация от Македония. Най-добрият македонски боксьор публично предизвика Пацов. Шоуто напълни трибуните и ВИП зоната. Красавицата Зорница Линдарева също се качваше на ринга в паузите между рундовете.

"Доволни сме. Предложихме на зрителите оспорвани битки и сега готвим изненада за 22 май", сподели за "Стандарт" организаторът от Bulgarian fighters organization Георги Димитров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай