Насрочиха тестове за нови грации

Насрочиха тестове за нови грации | StandartNews.com

Още другия месец сме насрочили тестувания за събирането на нов национален отбор по художествена гимнастика. Това разкри треньорката на грациите Ина Ананиева пред "Нова" днес.

"Има кой да ги замести, след като се откажат. Отдолу идват много качествени гимнастички", добавя тя по повод факта, че грациите ще спрат състезателката си кариера след олимпиадата в Рио. Ина добави, че трудното пред момичетата по пътя към Бразилия, тепърва предстои. "Те са подложени на тежък режим от сутрин до вечер. Тежко, ще става и още по-тежко. Другия месец имаме Европейско в Израел. Аз ги предупредих, че напрежението тепърва ще расте все повече", заяви Ананиева.

Ренета Камберова пък не се ангажира, че ансамбълът ще спечели златните медали в Рио. "Няма как да отидем на състезание с предварителното очакване за първо място", каза Камберова. "Ще бъде доста трудно да се разделим с гимнастиката. Рио ще е един чудесен завършек", добави Християна Тодорова. Михаела Маевска: "Когато си на върха е сладко да се откажеш. Изгубих им бройката на медалите (смее се)", добави капитанката. "Ние сме като сестри в живота", сподели Цвети Найденова. Адашката й Стоянова каза: "Все още не мислим какво ще правим като се откажем. Сега сме изцяло съсредоточени върху подготовката за олимпиадата".

Грациите заминават утре за Испания.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай