Нашият кечист стана гладиатор

Нашият кечист стана гладиатор | StandartNews.com

Освен че продължава да е непобедим, българският кечист в световната федерация (WWE) Александър Русев за кратко стана и гладиатор. По време на европейското турне миналата седмица пловдивчанинът и чаровната му мениджърка Лана посетиха колизеума в италианския град Верона. С тях бе майката и братът на Русев. Те си направиха много снимки и се насладиха на малкото свободно време заедно.

Обратно в САЩ Русев донесе късмет на любимия си баскетболен отбор "ЛА Клипърс". Тимът успя да бие със 114:90 "Орландо". Русев отново бе в компанията на Лана. Тази нощ българският кечист, който в момента е носител на американската титла, ще се бие в един от най-големите мачове в историята на WWE. Пловдивчанинът е част от отбора на "Властта" срещу тима на "Джон Сина" на турнира "Сървайвър Сирийс". Ако Русев и компания паднат, то кечът ще има нови шефове.

В месечната класация за най-добър кечист българинът вече заема пето място. Това е най-високата позиция, на която пловдивчанинът стъпва от дебюта си в WWE през януари.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай