"Левски" губи тима на годината

Момичетата от ансамбъла по художествена гимнастика и тяхната треньорка Ина Ананиева обраха наградите на спортен клуб "Левски" за 2014 г. Призът им беше връчен лично от спортния министър Красен Кралев

"Левски" губи тима на годината | StandartNews.com

Ансамбълът и каякарят Кирчев са №1 на "синия" клуб

"Има огромна вероятност баскетболния "Левски" да преустанови съществуването си след Нова година", заяви треньорът Константин Папазов. Според Тити шансовете "сините" да оцелеят са 10%, но дори това е прекалено оптимистична прогноза.

Във вторник баскетболният тим спечели наградата за най-добър отбор на спортен клуб "Левски" за 2014 г. Папазов разказа за тежкото положение в клуба, който е напълно без финансови средства. Той разкри, че в приятелски разговор с играчите са се разбрали след 1 януари да бъдат свободни да напуснат, ако статуквото не се промени.

"Надявам се да дойде някой вълшебник. Ако няма баскетбол в София, ще е голям шамар за българския спорт. Искам да вярвам, че по Коледа стават чудеса", каза още Тити.

"Положението на "Левски" е много тежко, но не мога да поема конкретни ангажименти. Това, което се случва с клуба, е драма, но го има в много други градове", каза спортният министър Красен Кралев, който бе сред официалните гости на церемонията Синя звездна класация 2014. Той подчерта, че е наложително да има нов закон за спорта и по него започва да се действа още в началото на 2015 г.

Ансамбълът по художествена гимнастика и каякарят Мирослав Кирчев са най-добрите спортисти на СК Левски за годината. Специални награди получиха легендите на клуба Боян Радев и Александър Томов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай