Крадец и оператор атакуваха Болт след финала (ВИДЕО)

Крадец и оператор атакуваха Болт след финала (ВИДЕО) | StandartNews.com

Празнуването на 10-ата световна титла на Юсейн Болт в Пекин бе помрачено от крадец и оператор, който не умее да кара сегуей. Докато Болт даваше интервю след титлата си на 200 м негов фен прескочи две от огражденията на пистата и му отмъкна шпайковете, които стояха недалеч от звездата.

Многобройната охрана набързо залови крадеца и го изнесе извън "Птичето гнездо". "Докато давах интервю един човек ми отмъкна шпайковете. Върнаха ми ги", каза след инцидента Болт, смеейки се. Малко след това обаче настъпи вторият драматичен момент за ямайската звезда. Оператор на сегуей, следващ го по пистата за миг изгуби концентрация и след като мина с едното колело през едно от стъпалата на мантинелата така се извъртя, че буквално подсече Болт през прасците.

Спринтьорът падна като отсечен. След това направи кълбо назад и за радост на зрителите се изправи. После се хвана за прасеца на левия крак и с крива усмивка продължи почетната си обиколка. До край на първенството Болт има да бяга и щафета на 4 х 100 м, където годи четвърта поредна световна титла, а защо не и със световен рекорд, каквато е традицията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай