Кобрата в София: И сега нямам уважение към Кличко

Кобрата в София: И сега нямам уважение към Кличко | StandartNews.com

София. Кубрат Пулев се прибра в София в неделя вечер, след поражението от световния шампион по бокс Владимир Кличко. Българинът заяви, че украинецът не заслужава уважение. Пулев добави, че е трудно "да се бориш сам срещу такава огромна империя."

"Искам да благодаря на цяла България, че беше с мен. Благодаря на хората, които дойдоха не просто да ме гледат в Хамбург, а да ме подкрепят. Доказахме не само че сме единен народ, но и доста топъл. Продължавам да се развивам, да се уча, защото животът е едно училище. Продължаваме напред. Много хора казват "горе главата", но по-нагоре няма накъде", заяви Кобрата.

"Спах нормално, след мача, продължи боксьорът. - Не е лесно да се бориш сам срещу такава огромна империя и мафия. Имаше много голяма публика, по-голямата част бе българска. Имах чувството, че съм в България и това ми помогна. Тепърва ще правим анализите. Изиграх добре боя, но в бокса има и късмет. Не мисля, че съм подходил емоционално в изказванията си след двубоя", добави той.

"Съмнява ме да дадат реванш. И сега нямам уважение към него. Той не заслужава уважение. Тактиката беше да го пресирам, да съм по-близо до него. Всичко се разви много бързо. Много е тежко да се абстрахираш от всички обстоятелства", допълни българинът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай