Кличко започва да тренира до 2 седмици

Кличко започва да тренира до 2 седмици | StandartNews.com

Възстановяването на украинеца вървяло по график

Владимир Кличко е много близо до подновяването на своята подготовка за двубоя срещу Кубрат Пулев, който трябва да се проведе на 15 ноември в Хамбург. Мачът е за титлата във версия IBF.

По думите на мениджъра му Бернд Бьонте украинецът ще започне отново да тренира в следващите 2 седмици. "Влад се движи по график и се чувства добре. Ние сме благодарни, че травмата не беше по-тежка", каза агентът. Анализаторите смятат, че боят срещу Кобрата ще бъде една от най-тежките защити на титлите за Кличко от мача с Тони Томпсън през 2008 г. насам. Както е известно, световният шампион в тежка категория обяви, че има контузия на бицепса и отложи битката с Пулев. В боксовите среди обаче се съмняват в травмата му.

В същото време вторият треньор на Кличко Джеймс Али Башир изрази задоволството си от подготовката, която Влад е направил за срещата с Кубрат. Според него това е един от най-успешните лагери за Влад, отбелязва руският "Спорт Експрес". "Кличко беше в отлична форма. И тримата спаринг партньори бяха конкурентни и се представиха прекрасно. Със сигурност ще ги поканим и за следващия лагер. Те много добре се представиха във всяко отношение", каза Башир. Той нападна Кубрат, като заяви, че вече е изгубил уважението си към него. Причина за това е, че негово изказване било некоректно интерпретирано от Кобрата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай